Blog

...keep on smiling!
Blog

Ce este un ziar personalizat?

July 18, 2018

Nu are apariţie periodică. Nu-l găseşti la chioşcurile de ziare. Este un ziar realizat pentru evenimente speciale, activităţi, pentru promovarea unor afaceri sau a unor organizaţii. Un ziar pe care îl realizăm pentru tine, în funcţie de dorinţele tale, de personalitatea ta sau de imaginea brandului pe care îl promovezi.

Să spunem că îl dedicăm unui eveniment fericit. Poate fi petrecerea de nuntă, de botez, o aniversare sau, pur şi simplu, o ocazie specială. Poate fi evenimentul de absolvire sau întâlnirea după 20 de ani de la terminarea facultăţii. Poate fi aniversarea unui an de căsătorie sau sărbătorirea nunţii de aur. Poate fi, pur şi simplu, un ziar de familie.

Elementul comun este povestea. Îi adăugăm imagini reprezentative şi culori în ton cu personalitatea voastră. Un design cu parfum de trecut, unul specific ziarelor quality din Vest sau, de ce nu, unul tip tabloid, cu fotografii mari şi titluri îndrăzneţe.

Stilul în care este scrisă povestea va fi, desigur, unul personalizat. Vei avea la final un ziar unic, pe care-l poţi păstra în arhiva de suflet şi care, desigur, îţi va aminti mereu de momentele fericite din viaţă.

 2,884 total views,  1 views today

Alina Enache
Jurnalist din 2005. Colecţionar de poveşti frumoase.

Write a Comment